Hoe kan ik voorkomen dat de Lexmark-printer in de slaapstand gaat?

Ben jij een van de vele mensen op de planeet die op zoek zijn naar een manier om thuis zonder problemen papieren exemplaren te maken? Als uw antwoord ja is, moet u meer te weten komen over Lexmark-printers en hoe nuttig ze zijn.

Het is een soort afdrukapparaat waarmee u binnen enkele minuten papieren kopieën van elk document kunt maken. Daarom moet u eraan denken om meer te weten te komen over hoe het werkt met de hulp van het ondersteuningsteam van Lexmark zodra u tijd heeft.

Een van de belangrijkste redenen waarom u zou moeten kiezen voor de printers die door deze organisatie zijn gemaakt in plaats van voor andere, is omdat ze veel om hun gebruikers geven. Daarom hebben hun afdrukapparaten een aanzienlijk eenvoudige en handige gebruikersinterface waar u probleemloos doorheen kunt navigeren. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig afhankelijk zijn van dit bedrijf. U kunt uw vertrouwen in de tijd stellen zonder enige verdere overweging.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een afdrukapparaat te downloaden en in te stellen dat is gemaakt door een bekend bedrijf genaamd Lexmark, maar weet u niet waar u moet beginnen? Als uw antwoord ja is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Lexmark en hen vragen u bij uw problemen te helpen.

Als u de technische uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd nauwkeurig uitlegt, zal dit team van professionals u helpen deze zo snel mogelijk op te lossen. Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u wilt voorkomen dat uw printer in de slaapstand gaat. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw printer aanzetten door deze in een stopcontact te steken
  2. Wanneer het hoofdvenster voor je verschijnt, ga je onmiddellijk naar het venster Instellingen
  3. Tik op het tabblad Algemene instellingen dat u op de volgende pagina tegenkomt en selecteer Time-outs
  4. Ga naar de categorie Slaapstand vanaf de volgende pagina die wordt geopend en specificeer het aantal minuten dat het apparaat inactief moet blijven voordat het naar de slaapstand gaat
  5. Sla de wijzigingen op volgens uw voorkeuren
Bellen Lexmark Nederland ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

Gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe het Lexmark-printervolume uit te schakelen?

Hoe de Lexmark-printerwachtrij wissen?

Hoe sluit u een Lexmark-printer aan op uw smartphone?