Hoe zet u uw Lexmark-printer in de slaapstand?

Het maakt niet uit wie u bent of hoeveel u technologie en internet gebruikt, u weet waarschijnlijk al dat elk bestand of document tegenwoordig online wordt verzonden. Dit komt omdat het document zo sneller bij de ontvanger aankomt. Maar het maakt het tegenwoordig ook een uitdaging om papieren exemplaren tegen te komen.

Het maakt niet uit wie u bent van hoeveel u technologie en internet gebruikt, u weet waarschijnlijk dat elk bestand van document dat momenteel online wordt verzonden. Dit komt omdat het document zo sneller bij de ontvanger aankomt. Maar het maakt het tegenwoordig ook een uitdaging om papieren exemplaren tegen te komen.

Als u eenmaal weet hoe u door de functies moet navigeren, kunt u zonder enige moeite de meest geschikte resultaten verkrijgen. Daarom moet u zo snel mogelijk in een van hun producten investeren als u de beste resultaten wilt behalen.

Vindt u het moeilijk om erachter te komen hoe u het meest relevante afdrukapparaat van Lexmark kunt selecteren en probeert u het dienovereenkomstig in te stellen? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want het technische ondersteuningsteam van Lexmark staat altijd voor u klaar om u binnen enkele minuten van de juiste tips te voorzien.

Wat voor soort uitdaging je ook tegenkomt, dit team helpt je om ze binnen een paar minuten kwijt te raken. Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u uw Lexmark-printer in de slaapstand wilt zetten. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de  Lexmark-afdrukmachine inschakelen door deze op een stopcontact aan te sluiten
  2. Zodra u zich op het startscherm van het apparaat bevindt, gaat u naar de categorie Instellingen en tikt u op Algemene instellingen
  3. Er wordt een nieuwe pagina op uw scherm geopend met een lijst met opties, tik snel op de tegel Time-outs
  4. Tik op Slaapstand uit de nieuwe reeks alternatieven die u wordt aangeboden en geef het aantal minuten op dat u wilt dat de printer inactief blijft voordat hij naar de slaapstand gaat
  5. Sla de wijzigingen op de juiste manier op
Bellen Lexmark Nederland ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

Gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe het Lexmark-printervolume uit te schakelen?

Hoe de Lexmark-printerwachtrij wissen?

Hoe sluit u een Lexmark-printer aan op uw smartphone?