Hoe schakel ik de slaapstand van de Lexmark-printer in?

Ben jij een van de vele mensen op de planeet die het grootste deel van de tijd aan papieren exemplaren werkt? Als uw antwoord ja is, is een Lexmark printer een van de beste dingen die uw gemak kunnen verbeteren.

Aangezien de meeste bestanden tegenwoordig door iedereen op computers, laptops of smartphones worden opgeslagen, heb je een manier nodig om ze indien nodig af te drukken. Een afdrukapparaat kan u hierbij ruimschoots helpen. Daarom moet u eraan denken om er meer over te weten te komen met de hulp van het ondersteuningsteam van Lexmark wanneer u tijd heeft.

Als u een printer voor thuis of op kantoor aanschaft, kunt u zonder verdere problemen papieren kopieën maken wanneer u maar wilt. Het is een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig printers kopen voor hun persoonlijke behoeften en benodigdheden.

Lexmark heeft tegenwoordig verschillende soorten afdrukapparaten op de markt, en u kunt ze allemaal krijgen, afhankelijk van uw gemak, budgettaire beperkingen en eisen. Welk model u ook kiest, u kunt de meest relevante resultaten behalen en tegelijkertijd de kans op problemen met een ruime marge verkleinen.

Hoe goed u ook bekend bent met technologie en internet, het kan nog steeds moeilijk zijn om een printer te kopen en in te stellen als dit de eerste keer is. Maar betekent dat dat je moet opgeven om de beste resultaten te behalen? Nee.

Een van de belangrijkste dingen die u in deze situatie kunt doen, is met het technische ondersteuningsteam van Lexmark praten en om hun expertise vragen. Ze zijn 24 uur per dag beschikbaar, zodat u uw problemen efficiënt kunt oplossen.

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u de slaapstand op uw printer wilt inschakelen. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Lexmark afdrukapparaat inschakelen
  2. Wanneer het begint te werken en u zich op het hoofdscherm bevindt, gaat u naar het tabblad Instellingen dat u tegenkomt
  3. Ga vanaf de volgende pagina naar Time-outs onder de categorie Algemene instellingen
  4. Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend, selecteer de tegel Slaapstand
  5. Wanneer de nieuwe pagina verschijnt, stelt u de duur van de modus in volgens uw behoeften
  6. Sla de wijzigingen op, afhankelijk van uw voorkeuren

Als een van de bovenstaande stappen niet werkt, Bellen Lexmark Nederland so snel mogelijk ondersteunings nummer

Gerelateerde artikelen

HOE EEN LEXMARK-PRINTER CONFIGUREREN?

Popular posts from this blog

Hoe het Lexmark-printervolume uit te schakelen?

Hoe de Lexmark-printerwachtrij wissen?

Hoe sluit u een Lexmark-printer aan op uw smartphone?