Hoe de slaapstand van de Lexmark-printer uitschakelen?

We leven allemaal in een wereld waarin elk individu voor een groot deel afhankelijk is van technologie en internet. Deze twee elementen zijn in elk deel van ons leven aanwezig vanwege hun effectiviteit en betekenis. Ze hebben ons leven met een ruime marge gemakkelijker gemaakt. Daarom worden de meeste bestanden en afbeeldingen tegenwoordig via internet verzonden of ontvangen als een softcopy.

Maar ben jij iemand die regelmatig gedrukte exemplaren nodig heeft? Als uw antwoord ja is, is een van de beste dingen die u kunt doen, zo snel mogelijk te investeren in een geschikte en relevante Brother-printer. Dit zijn apparaten waarmee u moeiteloos elk type document binnen enkele minuten kunt afdrukken. Houd er daarom rekening mee dat u er zo snel mogelijk meer over wilt weten met de hulp van het ondersteuningsteam van Lexmark.

Als u weet hoe u door de tools van deze printers moet navigeren, kunt u uw ervaring en gemak aanzienlijk verbeteren. Daarom moet u ervoor kiezen om zo snel mogelijk een door Lexmark gemaakte printer aan te schaffen.

Probeert u voor het eerst een afdrukapparaat te kopen en in te stellen volgens uw voorkeuren, vereisten en werk? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Maar is dat een goede reden voor u om uw eisen op te geven? Nee. Daarom kunt u in deze situaties contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Lexmark en hen vragen u te helpen bij uw inspanningen. Het maakt niet uit naar welk type suggestie u op zoek bent, deze experts kunnen u ze allemaal geven.

Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen als u de slaapstand van de printer wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is uw apparaat aan te zetten door de stekker in het stopcontact te steken
  2. Zodra u zich op het startscherm bevindt, gaat u naar het venster Instellingen dat u tegenkomt
  3. Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend, tik op het tabblad Time-outs onder de categorie Algemene instellingen
  4. Selecteer onmiddellijk de slaapstand in de nieuwe lijst met beschikbare opties
  5. Wanneer de volgende pagina wordt geopend, verwijdert u de duur van de modus dienovereenkomstig en slaat u de wijzigingen op
Bellen Lexmark Nederland ondersteuningsnummer als een van de gegeven instructies niet het gewenste resultaat oplevert.

Gerelateerde artikelen



Popular posts from this blog

Hoe het Lexmark-printervolume uit te schakelen?

Hoe de Lexmark-printerwachtrij wissen?

Hoe sluit u een Lexmark-printer aan op uw smartphone?